Translation Bureau Corcimaru English | Romana | Русский
Translation Bureau Corcimaru: Building Bridges of Understanding

 

Misiunea companiei: Sa contribuim cu responsabilitate la succesul clientilor nostri prin traduceri profesioniste, valorificand potentialul celor mai calificati specialisti si aplicand cele mai bune practici, solutii si tehnologii in domeniu.

Translation Bureau CORCIMARU este unul din principalii prestatori de servicii de traducere din Republica Moldova avand numerosi clienti particulari si importanti clienti corporativi din tara si de peste hotare. Clientii nostri sunt: UNICEF, Alliance to Save Energy (USAID project), HSBC, McDonald's restaurants in Moldova, SGS, Union Fenosa, Gedeon Richter, KRKA, LukOil-Moldova Ltd, Air Moldova, Moldavian Airlines, Franzeluta S.A., Bucuria S.A., VOXTEL — societate creata cu participarea a France Telecom Mobiles International, compania Vinorum, multe alte intreprinderi mixte create cu participarea capitalului strain, birouri si barouri de avocati, banci, companii locale si straine, etc..

In executarea traducerilor sunt implicati traducatori din oficiu, precum si un grup de traducatori si interpreti liberi profesionisti. In activitatea noastra aderam la principiul perfectionarii continue a calitatii serviciilor. De aceea in realizarea obiectivelor suntem asistati de consultanti in resurse umane, marketing, management financiar, management operational, managementul calitatii serviciilor. Aceste aspecte ne ajuta sa fim mai eficienti si sa facem fata cerintelor mereu crescande ale clientilor.

In prezent oferim servicii de traducere din limbile araba, bulgara, bielorusa, ceha, daneza, ebraica, engleza, franceza, georgiana, germana, italiana, maghiara, norvegiana, olandeza, poloneza, portugheza, romana, rusa, sarbo-croata, slovaca, slovena, spaniola, turca, ucraineana, etc. Fiind vorbitori nativi ai limbilor romana si rusa, mai frecvent executam traduceri din limbi straine in romana / rusa, precum si vice-versa.

Ne angajam sa realizam toate proiectele clientilor nostri cu aceeasi pasiune, eficienta si calitate, indiferent de volum, urgenta sau complexitate, cat si sa satisfacem cele mai riguroase cerinte si termene stabilite de clienti. Ne bucura nespus de mult faptul cand clientii nostri reusesc in realizarea proiectelor sale deoarece succesul clientilor nostri este succesul companiei noastre.

Bd. Bogdan Voievod, 2
MD-2068, Chisinau
Republica Moldova

Telephone: (+373 22) 43-83-90
Fax: (+373 22) 49-81-26
Email: office@corcimaru.md
Site-ul oficial: www.corcimaru.md